Qpark

Het inrichten van een parkeerobject is een (parkeer)vak apart. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij voor u het traject van auto- en voetgangersrouting kompleet uit handen nemen. Doordat wij bijna alles in eigen beheer kunnen ontwerpen, produceren en monteren heeft u als klant het grote voordeel dat er korte communicatielijnen gevoerd kunnen worden waardoor er niet alleen snel ingespeeld kan worden op actuele situaties, maar ook de kostenstroom tot een minimum beperkt kan worden.

Doordat wij bijna alles in eigen beheer kunnen ontwerpen, produceren en monteren heeft u als klant het grote voordeel dat er korte communicatielijnen gevoerd kunnen worden waardoor er niet alleen snel ingespeeld kan worden op actuele situaties, maar ook de kostenstroom tot een minimum beperkt kan worden.

Uw reclamewensen, ons op het lijf geschreven

Wij zijn een klantgericht reclamebureau waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons team staat bijna letterlijk dag en nacht klaar om uw reclame te realiseren.

Onafhankelijkheid

Wij zijn een onafhankelijk werkend reclamebureau. Door alles van XL Full Colour prints tot laswerkzaamheden in eigen beheer te houden kunnen wij u een optimale service bieden.

Een persoonlijke klantgerichte aanpak

Wij willen u graag leren kennen door middel van een persoonlijk gesprek, om uw situatie en wensen zo goed mogelijk te inventariseren.

Deskundigheid

Onze ontwerpers maken graag een ontwerp en advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen. Door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de markt blijven wij vooruitstrevend.

Vragen?

Ons team staat voor u klaar!

Onze collega’s staan voor u klaar om via de telefoon of e-mail uw vragen te beantwoorden.

  • +31 (0)46 449 7175
  • info@promotiondesign.eu
  • Rafaëlweg 30,
    6114 BZ Susteren